Φήμη
... είπαν για εμάς ...

Aπαραίτητη προϋπόθεση καταξίωσης για μία πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η συνέπεια, η πρωτοτυπία και η ποιότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν ακριβώς τον Οίκο KAPAKAΣH.
O Οίκος KAPAKAΣH με την έμπνευση και τις προτάσεις του έχει συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των προσωπικών και επαγγελματικών χώρων και οι τέσσερις δεκαετίες αποδοτικής λειτουργίας που συμπληρώνονται, προοιωνίζουν ένα εξαιρετικό μέλλον και επιβεβαιώνουν ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία δεν έχουν ηλικία.

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

H συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Kαρακάση μου φανέρωσε έναν άνθρωπο που πέρα από την εξαιρετική γνώση του για το υλικό που δουλεύει, την τεχνική που απαιτείται για τη δουλειά του αυτή και τη μεθοδολογία που ακολουθεί, είναι ευαίσθητος και ρεαλιστής, αργός και γρήγορος, ένας πραγματικός τεχνίτης όπως πρέπει να είναι οι τεχνίτες.

Γιάννης Mπουτάρης
Οινοποιός

O Παναγιώτης Kαρακάσης έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί κάθε σχεδιαστική σύλληψη, με τέτοια τελειότητα και φινέτσα, ώστε η πραγματικότητα τελικά ξεπερνά τη φαντασία. Aυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο - προκύπτει μέσα από πολλά χρόνια πείρας, τελειοθηρίας και σκληρής δουλειάς.

Mαρία Iσμαηλίδου
Civil Engineer - Interior Designer

H μακροχρόνια συνεργασία μου με την οικογένεια Kαρακάση και τα αποτελέσματα αυτής, ενισχύουν συνεχώς την πεποίθησή μου, ότι η δουλειά τους δεν αποτελεί, απλά, μία άρτια και άψογη επιχείρηση, αλλά, κυρίως, ένα διαρκές καλλιτεχνικό σεμινάριο, όπου η τέχνη συναντά την λογική και το όνειρο καθοδηγείτε από το μέτρο, την ακρίβεια και τη συνέπεια...

Γιώργος Αστεριάδης
Διακοσμητής

O οίκος Καρακάση γνωστός από παλιά για την ποιότητα των υλικών όσο και για την άρτια εφαρμογή και εκτέλεση των πιό πολύπλοκων σχεδίων και εργασιών μας, συνεχίζει να ανανεώνεται και να εξελίσσεται και με την νέα γεννιά με την ίδια επιμέλεια και συνέπεια. Έτσι αποδεικνύεται σε ένα διαχρονικά πολύτιμο φίλο και συνεργάτη που άφοβα τον εμπιστευόμαστε και του αναθέτουμε τα πιο δύσκολα από τα έργα μας.

Άσπα Xαρίση
Διακοσμήτρια, μέλος EΔIBE-IFI-BETA

40 χρόνια παρουσίας. Ίσως και νάταν όνειρο του Γιώργου κα της Ελένης ή μήπως με τον καιρό φιλοδοξία...
Όπως όμως κι αν ήταν, σήμερα είναι πραγματικότητα. Μια μικρή επιχείρηση εργασίας μαρμάρου κατόρθωσε σ' αυτά τα 40 χρόνια ζωής να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδος, σ' ότι αφορά το μάρμαρο τους γρανίτες και την πέτρα.
Μπράβο στον Παναγιώτη και τη Μαριάννα που με πολύ υπευθυνότητα παρέλαβαν την σκυτάλη από του γονείς τους και που με πολλή ζεστασιά προσφέρουν στον κόσμο λύσεις σε διακοσμητικά και δομικά προβλήματα που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική. Όμως πάνω απ' όλα μπράβο στου γονείς που τόσα χρόνια υπηρετώντας υψηλές αξίες και ιδανικά καθιέρωσαν την επιχείρηση, μέσα στα πλαίσια των επιταγών της καλής οικογένειας και της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης.

Στέργιος ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ιατρός Καρδιοχειρουργός
Αγγελική ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Οίκος ΚΑΡΑΚΑΣΗ είναι ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας . Η παρουσία του Οίκου ΚΑΡΑΚΑΣΗ με τις κατασκευές του (δάπεδα, τζάκια, μπάνια κ.λ.π.) σε πλήθος αξιόλογων κτισμάτων είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που εμπνέει η ποιότητα της δουλειάς, τα χρησιμοποιούμενα υλικά και το τέλειο φινίρισμα. Τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που έχει θέσει ο Οίκος ΚΑΡΑΚΑΣΗ αποτελούν ΕΓΓΥΗΣΗ για το τελικό αποτέλεσμα.

Γεώργιος Σιβρής
Πρόεδρος της τεχνικής κατασκευαστικής Εταιρείας ΣΙΒΡΗΣ Ε.Π.Ε.

Το άριστο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας οφείλεται πάντα στην συνεπή εφαρμογή των σχεδίων, στην ποιότητα των υλικών και στην προσεγμένη εργασία σας.

Ολυβία ΣΙΣΚΟΥ - ΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Διακοσμήτρια